Disparițiile fetelor minore din județul Gorj, continuă! O minoră a plecat la școală, dar nu a ajuns la orele de curs

0
1432

În urmă cu doar o zi, o mamă din Târgu Jiu a cerut ajutorul polițiștilor, după ce fata ei, de 15 ani, a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs, aceasta nu s-a mai întors acasă. Astăzi, polițiștii gorjeni se confruntă cu un nou caz, asemănător.
Astfel, o altă mamă, în vârstă de 43 de ani, din comuna Fărcășești, a sesizat poliția, cu privire la faptul că în această dimineața, fiica sa Păducioiu Andreea – Florentina, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu pentru a se deplasa școală, dar nu a ajuns la orele de curs.

„Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate de 50 de kg, păr şaten, ochii căprui, faţă rotunda, fără a prezenta semne particulare.
Minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu, la data de 16 noiembrie a.c., fiind depistată pe raza comunei Scoarța.
Peroanele care pot oferii informații care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here