Au rămas fără cei 7 copii. Protest în față Prefecturii Gorj

0
309

De mai bine de o lună, un bărbat din cadrul Alianței Familiilor din România, protestează în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru o familie din Germania. Soții Petru și Camelia Furdui s-au stabilit în Germania în urmă cu mai bine de 10 ani, iar viața lor a fost dată peste cap după ce statul german le-ar fi luat cei 7 copii pe care îi au împreună.
Acest lucru s-a întâmplat în anul 2012, atunci când copilul cel mare, de 16 ani, a povestit despre relația pe care o are cu părinții săi, dar și de faptul că doi dintre frățiorii lui mai mici sunt bătuți de părinți. În urma cercetărilor efectuate de către Protecția Copilului din Germania s-a descoperit că membrii Familiei Furdui sunt considerați religioși, dat fiind faptul că aceștia merg săptămânal la biserică. În România au loc pichetări pentru ca familia Furdui să-și recupereze copiii. La Târgu-Jiu a ieșit în stradă Bogdan Buțu, din partea Alianței Familiilor din România.    
”Pichetăm în fața Prefecturii, cred că de mai bine de o lună. Pichetăm pentru familia Furdui. Este o familie de români stabiliți în Germania. Au 7 copii, iar cel mai mic are în jur de 1 an și jumătate, iar în aprilie 2021, Protecția Copilului din Germania a luat abuziv, considerăm noi, toți cei 7 copii. Noi vom protesta pentru familia aceasta, poate cei mici se vor întoarce curând acasă. Părinții au fost acuzați că  nu s-au purtat frumos cu copii. Nu au fost găsite soluții sau se demonstreze dacă e așa. Nu sunt lăsați să vorbească cu cei mici în română, doar în germană”, a spus Buțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here