Bărbat din Gorj, mort după ce a fost înțepat de albine. Polițiștii au deschis dosar penal

0
359

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 54 de ani, din orașul Rovinari, despre faptul că l-a găsit inconștient pe vecinul său, acesta fiind înțepat de albine.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul de 64 de ani, din comuna Drăguțești, era în stare de inconștiență, pe o alee din spatele locuinței.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei.

În urma verificărilor efectuate privind stabilirea împrejurărilor faptei, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce desfășura activități apicole, la stupii de albine pe care îi deținea în curtea locuinței, a fost înțepat de mai multe albine.

Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost  transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here