Bătaie între doi gorjeni. O mașină a fost avariată

0
156

Polițiști din Târgu Cărbunești au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din comuna Albeni, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza aceleiași localități, în urma unui conflict cu mai multe persoane, un bărbat i-a distrus mașina.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Albeni, a oprit pentru a atenționa mai multe  persoane care stăteau de vorbă, pe partea carosabilă, moment în care, între aceștia, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 57 de ani, din comuna Albeni. În timpul conflictului, un bărbat de 40 de ani, din comuna Albeni, ar fi avariat portiera stânga față a autoturismului, după care a aruncat cu o piatră în geamul portierei din partea dreapta față, spărgându-l”, transmite IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. De asemenea, gorjenii a fost reținut pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here