Tânăr din Gorj, reținut după ce a incendiat o anexă

0
148

O femeie comuna Văgiulești a apelat la ajutorul polițiștilor și asta după ce o anexă care se afla în apropierea locuinței sale a fost incendiată. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității care a stabilit faptul că anexa era construită din lemn, acoperită cu plăci de azbociment și servea ca loc de depozitare a fânului.

În interiorul anexei mai erau depozitate două butoaie precum și articole vestimentare, incendiul fiind localizat, izolat și stins de către pompieri din cadrul ISU Gorj.  Nu au fost înregistrate victime omenești sau afectate alte imobile, prejudiciul fiind în curs de estimare.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Văgiulești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare”, transmite IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here