Bătrân din Drăguțești, jefuit de doi tineri, în timp ce se afla la cumpărături. I-au furat banii și cardurile

0
201

Un bătrân de 83 de ani, din Drăguțești, a fost jefuit de un tânăr de 19 ani și un minor de 13 ani, în timp ce se afla la cumpărături. Cei doi hoți, ambii din Târgu Jiu, au furat cardurile, actele și banii bătrânului. Fapta s-a petrecut într-un  spermarket din oraș.

La data de 26 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 19 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 25 iulie a.c., tânărul de 19 ani, împreună cu un minor în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau într-un supermarket din municipiul Târgu-Jiu, ar fi sustras dintr-o cușetă destinată depozitării bunurilor, o sacoșă în care se aflau mai multe carduri bancare, documente de indentitate și bani, aparținând unui bărbat de 83 de ani, din comuna Drăguțești.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului și recuperarea prejudiciului”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here