Bătrâna din Gorj, păcălită: “A avut încredere și a făcut acte pe casa la niște femei din sat!”

0
3036

O tânăra a făcut publică povestea unei bătrâne, în vârsta de 89 de ani, din Bumbesti Jiu, în speranța că o să i se facă dreptate. Se pare că vârstnica ar fi fost păcălită de două femei. Acestea au promis bătrânei că o să aibă grija de ea, însă cu condiția să le facă acte pe casa ei. Însă, din nefericire, bătrâna a rămas tot singură. Soțul și fiul său au murit, iar femeile nu și-au respectat promisiunea. Daniela, tânăra care a făcut publică povestea, a descris cum a cunoscut-o pe bătrâna Maria, dar și cum a ajuns bătrâna să fie singură și păcălită de cele două femei.

„Am ținut neapărat sa o vizitez pe bunicuta Maria, în vârstă de 89 ani de la Bumbești-Jiu, Sadu 2, Gorj la insistentele unei vecine am făcut posibil și am ajuns la bunicuta! Se vede pe fata ei cata suferință și truda a tras o viata intreaga! Soțul ei a decedat în urma cu 29 ani și singurul fiu a decedat în urma cu 12 ani. Bunicuta Maria a avut încredere si a făcut acte pe casa la niște femei din sat cu condiția sa aibă grija de ea sa o îngrijească, dar ea neștiind carte au păcălit-o și au făcut act de vânzare cumpărare ca și cum i-ar fi dat suma de 15000 lei. Acum bătrânica este bolnava are ulcer varicos, nu are nimeni grija de ea. Este groaznic prin ceea ce trece!

Vreau doar sa scot în evidenta faptul ca trebuie sa avem grija în cine avem încredere”, a scris Daniela Elena, pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here