Cadavrul unui copil, ascuns de tatăl lui în cușca unui câine. A murit din lipsă de hrană și apă

0
1179

Descoperire șocantă! Trupul unui copil de 14 ani din Sighetu Marmației, mort de aproape o lună, a fost găsit de polițiști, intr-un sac de plastic. Cadavrul acestuia ar fi fost ținut de către propriul tată, în cușca câinelui pentru a încasa în continuare alocația de handicap. Autoritățile au fost sesizate de dispariția băiatului de către un vecin care a vrut să-l vadă, însă, tatăl lui a refuzat. Intrând la bănuieli, vecinul n-a mai stat pe gânduri și a sunat la 112.  Astfel, totul a ieșit la iveală luni seara într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, pe strada Câmpu Negru.  Atât tatăl copilului, cât și concubina acestuia, au fost duși la audieri. În zona au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe. De asemenea, cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Surse din rândul anchetatorilor spun că, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei, acolo unde specialiştii ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când şi-a băgat fiul într-un sac şi apoi l-a pus în cuşca câinelui.

Mai mult decât atât băiatul în vârstă de 14 ani ar fi murit pentru că nu a fost îngrijit corespunzător şi nu a primit mâncare şi apă, potrivit antena3.

Astăzi, tatăl copilului a fost dus de anchetatori acasă pentru o reconstituire, iar ulterior va fi dus în faţa procurorilor pentru stabilirea încadrării juridice a faptei oribile comise de bărbat.

În faţa poliţiştilor, tatăl a declarat că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile.

Sursa text: antena3

Sursa poza: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here