Angajata unui magazin alimentar din Gorj, sancționată. Ce au descoperit inspectorii DSV

0
420

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare Gorj au luat la verificat în această perioadă mai multe unități alimentare de pe raza județului, fiind verificat modul în care se respectă normele aflate în vigoare. Astfel, în urma controalelor au fost aplicate și sancțiuni în valoare de aproape 6000 de lei.

Cea mai mare amendă a fost aplicată proprietarului unei exploatații non-profesionale de animale: ”Am aplicat o amendă în valoare de 600 lei proprietarului unei exploatații non-profesionale de animale, pentru sacrificarea unor ovine și caprine fără a notifica medicul veterinar de liberă practică împuternicit și fără a preda crotaliile animalelor”, transmite DSV Gorj.

De asemenea, o altă sancțiune de 1000 de lei a fost aplicată unei farmacii veterinare pentru eliberarea de medicamente fără prescripție medicală.

Nici angajata unui magazin alimentar nu a scăpat de amendă: ”Am mai acordat o amendă de 1.200 lei angajatei unui magazin alimentar, întrucât nu a prezentat fișa de aptitudini pentru a face dovada verificării epidemiologice periodice la o unitate medicală specializată”, a mai transmis DSV Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here