O lună de arest pentru un gorjean. A furat gentile și portofelele nuntașilor

0
350

Bărbatul de 33 de ani din municipiul Târgu-Jiu, acuzat că a furat mai multe genți și portofele care aparțineau invitaților de la o nuntă, a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu. Față de acesta a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La eveniment a participat și un agent de poliție, aflat în timpul liber, iar spre ghinionul bărbatului, acesta a observat fapta lui. Polițistul a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, iar respectivul bărbat a fost reținut.

”Albert, agent de poliție în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu – Postul de Poliție Bălești, la data de 21 mai a.c., în timp ce se afla la un eveniment privat, organizat la un local public, din municipiul Târgu-Jiu, a surprins în flagrant delict, un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce își însușea mai multe genți și portofele, aparținând participanților la eveniment”,  a comunicat IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here