Care este cel mai mare salariu din SJU Târgu Jiu

0
415

Câțiva medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu se pot lăuda cu salarii de invidiat. Zeci de mii de lei pe lună. Cam acesta este salariul pe care-l bagă în buzunar medicul șef de la Serviciul de Medicină Legală, fiind vorba despre peste 23.000 de lei.  

Este cel mai mare salariu din cadrul unității medicale.  Managerul spitalului, de exemplu, bagă în buzunar de două ori mai puțin. 

De asemenea, alți doi medici din aceeași secție au un venit net lunar tot de peste 20 de mii de lei. 

În topul celor mai bune salarii se află și cadrele medicale de la Serviciul de Anatomie Patologică. Aici, șeful de secție are un salariu de peste 22 de mii de lei.  Și în Secțiile de Terapie Intensivă sunt salarii pe măsura muncii. Medicii de aici ajung să câștige în jur de 20 de mii de lei în fiecare lună. 

Nici doctorii de la Unitatea de Primiri Urgențe nu ar trebui să se plângă de leafa încasată. Cel mai mare salariu de la UPU este de circa 18 mii de lei. La fel, și în cadrul laboratorului de analize medicale. 

Cât privește conducerea spitalului, directorul Dumitru Vienescu este plătit cu aproximativ 10 mii de lei lunar. La fel, și directorul medical. Cele mai mici salarii, în jur de 2.000 de lei, sunt, de regulă, în dreptul îngrijitorilor, spălătoreselor și brancardierilor, conform Pandurul.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here