Cartier din Târgu Jiu, inundat după o avarie la o conductă. Romanescu: ”Suntem blocați cu Aparegio”

0
283

Un cartier întreg a fost inundat, luni dimineață, la Târgu Jiu, după o avarie la o conductă a Aparegio. Incidentul s-a produs pe strada Barajelor, în apropierea lacului de la Piața Centrală. Localnicii de aici s-au trezit cu apa în case la primele ore ale zilei.

APAREGIO GORJ SA – CED Târgu Jiu, anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 01.08.2022, în intervalul orar 9.00-21.00 (cu posibilitate de prelungire in funcție de evoluția lucrărilor, în localitatea Târgu-Jiu, str Barajelor (Centura orașului), în vederea remedierii avariei pe conducta de transport DN600 (Premo)”, a anunțat compania de apă și canal.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, trage un nou semnal de alarmă în legătură cu problemele create de cei de la Aparegio, după incidentul din această dimineață.
”Se simte lipsa investițiilor în infrastructura pentru alimentarea cu apă din Târgu Jiu. Mai mult, APAREGIO nu mai are nici specialiști. Intervențiile societății când apar avarii sunt întârziate mult. Iată o situație care a apărut chiar în această dimineață. Nu este altceva decât cea mai recentă problemă dintr-un lung șir, iar lucrurile par să se agraveze.
Acolo unde s-a putut, Primăria Târgu Jiu a intervenit și a investit, cu toate că APAREGIO s-a lăudat mereu cu un masterplan.
Nu putem, totuși, arunca banii cetățenilor pe investiții pe care ei deja le-au plătit! Societatea de apă și canal este obligată să folosească o bună parte din încasări pentru investiții. A ales sa nu facă acest lucru. Și iată rezultatele.
Avem nevoie de specialiști aici. Din păcate, suntem blocați cu APAREGIO”, a transmis primarul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here