Casă din Mușetești, cuprinsă de flăcări în miez de noapte. Au ars două anexe și acoperișul

0
237

Un incendiu de proporții a izbucnit, joi noaptea, la o casă din comuna Mușetești. Pompierii gorjeni au intervenit, cu 4 autospeciale cu apă și spumă. Au ars două anexe și acoperișul locuinței.

”Azi noapte, în jurul orei 01:00, ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexele unei gospodării din comuna Mușetești, sat Grui. “La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 4 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă.
Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acţionat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, care se manifesta generalizat la două anexe gospodărești și acoperișul casei de locuit din imediata vecinătate a acestora. După circa două ore și jumătate de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
În urma incendiului, care, cel mai probabil, a izbucnit din cauza efectului termic provocat de un cablu electric defect, au ars anexele gospodărești care erau confecționate din material lemnos și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 150 mp” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here