Cât o să coste o călătorie cu troleul în Targu Jiu

0
205

Decizia creșterii biletelor pentru transportul în comun a fost adoptată și la Târgu Jiu. Societatea Transloc SA din municipiu a majorat prețul unui bilet la 3 lei. Astfel, călătorii vor plăti mai mult cu 1 leu. Încă nu se știe exact când va fi aplicată această măsură.

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că această decizia s-a luat în urma condițiilor mai bune din mijloacele de transport.

“Este în momentul de față pe transparență publică o astfel de inițiativă pentru mărirea de la 2 lei la 3 lei a prețului pentru un bilet de călătoriile de la societatea Transloc. În momentul în care condițiile se îmbunătățesc, peste tot în lumea asta, odată ce ai condiții mai bune și tarifele cresc. La Transloc nu am procedat așa cum se procedează la Aparegio. Prima dată mărim tarifele, iar apoi creăm condițiile. Au ajuns deja primele 11 troleibuze care sunt folosite pe raza municipiului Târgu Jiu. Anul viitor vor mai ajunge alte 9 troleibuze și era normal ca aceste tarife să fie ajustate puțin. Proiectul cu finanțare europeană presupune și cumva gestionarea mult mai eficientă a sumelor pe care le încasăm din bilete de călătorie”, a declarat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here