Gorj: Amenzi de mii de lei și șoferi lăsați pietoni într-o singură zi

0
206

A curs cu amenzi, ieri, pe raza județului Gorj. Polițiștii gorjeni au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.300 de lei pentru combaterea indisciplinei pietonilor şi a neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public. De asemenea, au fost reținute 5 permise de conducere.

“Din totalul de 82 de sancțiuni, 77 au fost aplicate pietonilor, două au fost aplicate conducătorilor auto pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public, iar celelalte 3 pentru alte abateri comise de șoferi.
În cadrul acțiunilor, polițiștii au  reținut 5 de permise de conducere, două dintre acestea pentru neacordarea priorității de trecere pentru pietoni.

De precizat este faptul că, în cazul accidentelor rutiere cu pietoni implicați, principala cauză generatoare este reprezentată de indisciplina acestora în momentul traversării drumului public”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here