FOTO| Gigel Jianu îl trage la răspundere pe primarul din Motru: “Își bate joc de munca mea!”

0
1036

Fostul edil al municipiului Motru, Gigel Jianu, îl trage la răspundere pe actualul primar, Cosmin Morega. Acesta susține că își bate joc de munca depusă de către el, de cetățeni, dar și de banii obținuți prin fonduri europene.

“L-aș întreba, astăzi,  pe succesorul meu de ce își bate joc de munca mea și de motreni, însă știu că răspunsurile lui nu ar justifica incompetența și inadaptabilitatea de care dă dovadă ca primar al municipiului Motru.

     Cosmin Morega  batjocorește 4,6 milioane de euro din fonduri europene, bani pe care i-am obținut pentru locuitorii municipiului Motru, cu eforturi deosebite, în luna septembrie a anului 2019.

     Realizează piste de biciclete străbătute de stâlpi de iluminat. Stâlpul în mijlocul drumului este o poveste „made în România” pe care Morega a extins-o în municipiului Motru, ducând incompetența pe culmile sublimului.

     Proiectul de care-și bate joc Morega acum, l-am semnat în 2019 și oferă fonduri europene pentru modernizarea unor străzi din oraș (Motrului, Glogovenilor, Ciobănești), realizarea de trotuare, piste pentru biciclete, implementare a unui sistem de e-ticketing și achiziția de autobuze electrice, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

    Proiectul finanțat atunci este în desfășurare, la fel ca alte proiecte importante de infrastuctură pe care le-am lăsat finanțate și  în implementare succesorului meu ce își arogă cu nerușinare meritele mele și ale funcționarilor care au muncit alături de mine pentru elaborarea acestor proiecte și obținerea banilor necesari realizării investițiilor.

     Nu pentru că minte, cu o naturalețe dezarmantă, deranjează Morega, ci pentru că iși bate joc la propriu de banii pe care i-am obținut pentru ca cetățenii municipiului Motru să aibă un trai mai bun.

     În prezent, se desfășoară una dintre etapele proiectului de 4,6 milioane de euro și anume realizarea pistelor de biciclete pe 2 trasee.

     Cum incompetența lui Morega este de notorietate, ea devine și mai deranjantă în acest moment când pistele pentru biciclete se întrepătrund cu stâlpii de iluminat, iar arbori plantați în urmă cu 25 de ani și deveniți simboluri pentru oraș urmează să fie măcelăriți de un primar incapabil să urmărească investițiile lăsate.

     Acest brad este împodobit în fiecare an, de sărbători, de către omul de afaceri Mihai  Rămescu și crează un aspect deosebit zonei. Ar fi fost foarte simplu să îl ocolească, vezi stâlpii spre Râpa.

     Scos din zona sa de confort, aceea  a selfi-urilor, live-urilor pe facebook și articolelor la comandă, Morega rămâne un primar profund inadecvat și incompetent iar acest lucru reise și din faptul că, de când deține această funcție, nu a demarat niciun proiect propriu, nu a adus niciun euro în localitate și nu poate gestiona cu responsabilitate nici proiectele și banii pe care i-a primit pe tavă.

    Doar afacerile pe terenurile familiei”, a declarat Gigel Jianu, fostul edil al municipiul Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here