Câți gorjeni s-au vaccinat împotriva Covid-19

0
221

Gorjenii vor să se vaccinare anti-Covid. Asta reiese din prezența oamenilor în centrele de vaccinare din Gorj. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că la nivelul municipiului s-au imunizat circa 14.000 de persoane, iar pe lista de așteptare sunt destul de mulți târgujieni.

”Stăm foarte bine. Cred că și la nivel de județ ca și la nivel de municipiu, suntem în primele 3 entități existente. Avem aproape 39.000 de persoane vaccinate la nivel de județ și aproximativ 14.000 de târgujieni vaccinați. Dacă ne raportăm la populația de peste 18 ani, procentul se apropie de 30% pentru fiecare dintre cele două entități. Este un proces care decurge normal. Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții DSP și ISU Gorj, există și liste de așteptare și ne dorim ca număr de doze să crească, tocmai pentru a se vaccina toți”, a spus Romanescu.

Cu toate acestea, paturile de la ATI sunt pline. Managerul spitalului Județean de Urgență din  Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, spune că se va suplimenta în perioada următoare numărul paturilor pentru Secția ATI Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here