Câți târgujieni își plătesc parcarea de frica amenzilor

0
191

Șoferii din Târgu Jiu par să fie din ce în ce mai conștiincioși în ceea ce privește plata parcării prin sms. Astfel, sute de târgujieni trimit zilnic mesaje pentru achitarea taxei de parcare, fiind speriați de amenzile polițiștilor locali.

De teamă că ar putea fi sancționați că nu și-au plătit locul de parcare, o parte dintre șoferii târgujieni preferă să fie liniștiți. Astfel, conform Poliției Locale din Târgu Jiu, sute de mesaje sunt trimise zilnic pe aplicația T-Park. De asemenea, au fost făcute și peste 400 de abonamente.

”Sunt trimise aproximativ 500-600 de sms-uri trimise zilnic către aplicația T Park. De asemenea, numărul de abonamente este în creștere, circa 400 de abonamente lunare. În ceea ce privește plata cu cardul, se efectuează circa 200 de plăți pe zi. Această parcare cu plată este structurată pe două zone. În zona 1, tariful este de 3 lei pe oră, iar în zona 2, tariful este de 2 lei pe oră. Cei care au telefoane cu cartele reîncărcabile, doar dacă au bani pe cartelă, pot face plata parcării”, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Cei care nu plătesc taxa de parcare se aleg cu amenzi cuprinse între 200 și 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here