Cel mai mare parc de aventură din Gorj, gazda unor competiții sportive de excepție

0
320

Distracție pe cinste în cel mai mare parc de aventură din județul Gorj. Fie că vă doriți lucruri noi sau pur și simplu un moment de liniște, escapadele spontane, cele ce vă desprind din rutina cotidianului și vă propulsează către noi descoperiri, reprezintă cele mai importante momente de conectare pe care le putem avea, alături de toți cei ce ne sunt apropiați.

 

Aventerra Park se află în localitatea gorjeană Mușetești și își așteaptă doritorii de distracție și de senzații tari, cu cele mai interesante trasee printre copaci.

Astfel, pe data de 25 septembrie 2021, parcul este gazda unei competiții sportive.

Evenimentul este organizat cu ajutorul DECATHLON.

”În această toamnă dăm drumul la o serie întreagă de competiții sportive, special concepute alături de prietenii noștri de la Decathlon!  Astfel, pentru că ne dorim ca atunci când pașii vă sunt ghidați către inima Olteniei, să resimțiți pe deplin noile experiențe, am pregătit o suită întreagă de activități și servicii în aer liber. Indiferent dacă decideți ca noile orizonturi să fie pline de trasee inedite, promenade cu bicicleta, o gustare savurată în liniște, meciuri de paintball sau întreceri cu airsoft și tir cu arcul, ne-am asigurat că zilele și weekendurile petrecute la noi sunt exact așa cum vă doriți”, transmit reprezentanții Aventerra Park.

***COMPETIȚII SPORTIVE CU PREMII – 25 SEPTEMBRIE, 16 OCTOMBRIE ȘI 13 NOIEMBRIE – ALĂTURI DE DECATHLON

-Badminton, handbal, fotbal, darts – cu participare premiată

-Basketball, trambuline – cu participare nepremiată

Atelierele vor fi desfășurate alături de instructorii Aventerra cu suportul Decathlon, prin utilizarea celor mai moderne tehnici și echipamente pentru a asigura o ambianță propice desfășurării de activități sportive în aer liber.

Înscrierea în cadrul acestor competiții este gratuită și se realizează la numerele de telefon: 0773 793 825 ori 0765 237 786.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here