Gorj: Polițist lovit cu o bardă de un bărbat recalcitrant

0
739

Polițiștii gorjeni au fost puși pe jar din cauza unui comportament violent al unui gorjean. În vârstă de 49 de ani, din localitatea Ciuperceni, bărbatul și-a încuiat tatăl în casă și asta după ce ar fi pornit un scandal între cei doi. Proaspăt eliberat din penitenciar după 23 de ani de detenție pentru omor, atunci când a văzut poliția la poartă, bărbatul s-a năpustit asupra oamenilor legii.

 

Agresorul locuia cu tatăl său în vârstă de 88 de ani care se afla imobilizat la pat. În urma unui conflict cu cel care i-a dat viață, bărbatul nu a mai stat prea mult pe gânduri și a început un scandal monstru. Cea care a sunat la poliție a fost chiar nepoata bătrânului. Polițistul ajuns la fața locului s-a ales cu mașina distrusă, dar și cu o lovitură de topor, nefiind rănit grav. O rudă a bărbatului povestește cum s-a întâmplat totul.

”Pe al bătrân, pe tatăl lui îi închise ușile pe dinafara și dădură telefon la 112. Se baricadă în cameră când auzi că vine poliția, apoi deveni recalcitrant. Dădu cu barda după polițiști. Au intrat polițiștii să vorbească cu el. A aruncat cu barda din cameră prin geam spre polițist. Apoi a iești la poartă și a dat cu securea în mașină. Cel mai grav a fost că la cel mai tânăr polițist i-a dat cu barda în umăr. Pe lat, dacă venea cu vârful era mai periculos”, a spus cumnatul agresorului.

Polițistul a scăpat pistolul din mana in momentul in care bărbatul l-a lovit cu barda. Vecinii spun că bărbatul era liniștit, însă existau și momente în care făcea probleme.

”Era pe aici pe drum. Stătea cu gâștele. De noi nu se lua, nu era agresiv. O fi avut ceva. El a mai avut probleme după ce a venit din pușcărie(…)La început nu făcea, dar mai băga muzică seara și cânta el bisericește. Cânta probabil cum făcea și în pușcărie”, au spus câțiva vecini.

Bărbatul este înscris la ajutor social și primea indemnizație de la primărie: ”I-am făcut anchetă socială. Primea ajutor social, dar nu era apt de muncă”, a spus Daniel Dobrescu, primarul din Ciuperceni.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here