Cinci polițiști au ajuns la spital, după ce au fost bătuți în timpul unei înmormântări

0
680

Cinci polițiști au fost bătuți la înmormântarea unei fetiţei de 13 ani din Târgovişte, care a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Cei cinci poliţişti au fost bătuţi după ce apropiaţii fetei au răbufnit pentru că agenţii le-au interzis să treacă cu cortegiul funerar pe la poarta şoferului cercetat pentru moartea acesteia. Fata de 13 ani a fost accidentată mortal de maşina condusă de un tânăr de 23 de ani, chiar pe trecerea de pietoni. Marți, familia, prietenii şi cunoscuţii au condus-o pe Gabi pe ultimul drum. În total 5 polițiști au fost bătuți de participanți după ce forțele de ordine au blocat accesul acestora pe strada unde locuia șoferul care a produs accidentul fatal.

”Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița, au transmis reprezentanții Poliției.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.
În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here