Laurențiu Manolache, alături de copiii României: ”Toți merită să trăiască într-un mediu sigur și fără abuzuri!”

0
2692

Copiii trebuie să aibă dreptul la copilărie, la o viață liniștită, la o educație corespunzătoare, corectă, la o asigurare în domeniul medical și fără discriminări sociale. Este una dintre dorințele pe care le are vicepreședintele TSD Gorj, Laurențiu Manolache.

”Când ne uităm în urmă și vedem chipurile copiilor care visează la o viață mai bună, de care trebuie să aibă nevoie, obiectivele de mâine devin întru-totul, cu atât mai importante. Și fiindcă, toate reușitele noastre li se datorează și lor, acestor ingerași de copii, care ne susțin. Emoțiile lor, educația frumoasă, dragostea și recunoștința cu care ne primesc de fiecare dată cand ne întâlnesc, nu poate decât să ne bucure și să ne facă să luptăm pentru ei, să le fim alaturi tot timpul, sprijinindu-i. Toți copiii merită să trăiască într-un mediu sigur, lipsit de abuzuri, fără discriminări” a spus Laurențiu.

Tânărul grojean a vorbit și despre ce înseamnă ca un copil să trăiască în sărăcie și cât de mult își poate pune amprenta asupra acestuia: ”Sărăcia ori lipsa accesului la servicii de protecție socială cu care se confruntă copiii și familiile lor își pun amprenta în mod negativ asupra participării școlare a copiilor iar acest lucru trebuie să se schimbe. A venit momentul să schimbăm această gândire negativistă, asupra a tot ceea ce înseamnă copii, sau mai bine spus, tineret. Nu așa se construiește viitorul, iar eu m-am săturat de revoluție pentru involuție. Respectarea dreptului la viață și supraviețuire, la sănătate și dezvoltare armonioasă a fiecărui copil constituie o prioritate permanentă pentru mine. De aceea păstrez strâns legătura cu acești copii si ideile lor pentru viitor, pentru că îmi doresc ca ei să fie puși întotdeauna pe primul loc, să fie ascultați și consultați în permanență, mai ales când este în joc viitorul lor. România trebuie să-și apere copiii! Viitorul acestor îngerași depinde și de dumneavoastră! Copiii merită mai mult”, a mai declarat Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here