Continuă protestele minerilor. Tomescu: Am niște nervi pe ei, dar o să-i toc în fiecare zi

0
166

Sindicaliștii din cadrul CE Oltenia par că nu se mai înțeleg între ei, fiind aduse reproșuri de la unii la alții. Minerii și energeticienii care protestează în fața Prefecturii Gorj cer aprobarea proiectului de reducere a vârstei de pensionare, însă acuză anumiți lideri de sindicat că fac anumite jocuri politice.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, spune că îi va toca, zi de zi, pe ”boșii din administrație”, considerându-i ”trompete politice”.  Acesta îi acuză pe anumiți lideri de sindicat că pun tot felul de piedici, cerând măsurători de noxe la locurile de muncă.

”Un lucru este clar, ni se pun piedici și chiar de anumiți boși ai federaților sindicale. Am aflat în aceste zile că după opt săptămâni de proteste, când s-a discutat despre acest proiect, nimeni nu a zis nimic. Acum, ei au venit să spună că nu este constituțional, aceste trompete politice. Oamenii aceștia nu înțeleg, cred că au o răime pe ei să ne facă rău. Noi nu știm dacă mai avem serviciu și ei fac comisii, că vin ei cu ceva mai bun. Sunt aceleași trompete ca și în anii trecuți. Acum vin muștele să învețe albinele să facă miere. Am niște nervi pe ei, dar o să-i toc zi de zi. Să nu ne mai pună piedici. Este inadmisibil ca un parlamentar să susțină acest proiect și să vină o trompetă, lider de sindicat să nu îți susții oamenii”, a spus Tomescu.

Minerii și energeticienii au mai prelungit protestul și săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here