Cosmin Popescu, despre planul de restructurare a CE Oltenia: ”Lucrurile se schimbă. Este îngrijorător!”

0
403

Președintele Consiliului Județean Gorj spune că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia este unul îngrijorător. Cosmin Popescu declară faptul că lucrurile s-au complicat și că nu mai corespund cu perioada de acum un an, atunci când planul a fost înaintat Comisiei Europene pentru aprobare.

”Daniel Burlan, împreună cu Consiliul de Supraveghere trebuie să răspundă. Este îngrijorător. Lucrurile se schimbă de pe o zi pe alta. Nu mai este așa cum era anul trecut. Am încredere că acești oameni, cel puțin pe viitor, vor putea mări capacitate de energie necesară pentru România. Vedem cum vor evolua lucrurile pe viitor. Se produc schimbări radicale și la nivel european. Lucrurile s-au complicat. Nu mai corespund cu perioada de acum un an, când planul a fost înaintat Comisiei Europene pentru aprobare”, a spus Cosmin Popescu, la Radio Infinit.

Popescu mai declară faptul că numărul mare de angajări în cadrul CE Oltenia, arată că energia pe cărbune va avea viitor: ” Faptul că în această perioadă CEO face angajări, cred că  600 de persoane, arată că România mai are nevoie de energie pe bază de cărbune. Energia pe bază de cărbune asigură pe viitor o independență energetică a țării noastre”, a mai spus Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here