Dan Vîlceanu și-a anunțat demisia! „Nu vreau să particip la un asemenea bâlci!”

0
200

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, și-a anunțat demisia din funcție! Acesta a transmis, vineri, că este dezamăgit de modul în care „circulă mesaje” în partid şi pentru că nu vrea să participe la „acest bâlci” îşi va da, sâmbătă, demisia din funcţie.

Potrivit Mediafax, Dan Vîlceanu a spus, vineri, după şedinţa Biroului Executiv al PNL că în urma solicitărilor, preşedintele partidului, Florin Cîţu, a luat decizia să convoace sâmbătă o şedinţă a BEX, aşa cum spune statutul şi regulile.

Întrebat despre deciziile luate vineri, în BEX, Vîlceanu a spus că se teme că „nu prea au cum” să fie aplicate.

„Oricum, vreau să vă spun următorul lucru şi mi se pare foarte important pentru situaţia mea, situaţia în care mă aflu acum. Având în vedere că colegi din BEX au primit un mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine (sâmbătă – n.r.) şedinţă de BEX, reau să vă spun că cel puţin în ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci şi la şedinţa de mâine eu îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile aşa, să le facă aşa cum doresc dar nu sub supravegherea mea”, a spus Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here