Detalii revoltătoare în cazul elevei agresate sexual de profesorul de matematică: ”Mi-a băgat mâna sub bluză”

0
879

Un profesor de matematică de la Liceul Tehnologic Turceni este cercetat de poliție, după ce a agresat sexual o elevă de clasa a VIII-a, în vârstă de 14 ani. Fata a fost audiată în prezența unui psiholog.

„Profesorul m-a tras înspre el și m-a pupat pe buze. A început să-mi bage mâna sub bluză, apoi m-a atins pe sâni. Am început să tremur, aveam lacrimi în ochi, pulsul mi-a crescut și nu știam ce trebuie să fac”, a declarat eleva în fața anchetatorilor.

Mama a depus plângere la poliție, care ulterior a demarat o anchetă.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, din orașul Turceni, cu privire la faptul că, în perioada februarie-iunie 2022, fiica sa, de 14 ani, în timp ce se afla la orele de meditație efectuate, în particular, cu un profesor, ar fi fost agresată sexual de acesta. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Profesorul a fost mutat și nu mai predă la clasa elevei.

. „Școala a demarat constituirea unei comisii de cercetare disciplinare, dar fiind în desfășurare și o cercetare penală, activitatea comisiei este blocată. Până la finalizarea cercetării, profesorul nu poate fi îndepărtat de la catedră. S-a luat măsura de către să nu mai fie profesor la clasa respectivă“, a spus Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

După ce cazul a devenit public, mai multe foste eleve ale Liceului Tehnologic Turceni au dezvăluit că profesorul de matematică avea frecvent un astfel de comportament.

Profesorul a refuzat să răspundă acuzațiilor și a spus că este nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here