Detalii șocate despre crima din Turburea: ”Inculpatul avea urme de sânge la gură!”

0
779

Oribila crimă de la Turburea scoate la iveală detalii șocante.  Bărbatul, de 54 de ani, și-ar fi bănuit soția de infidelitate. Pe fondului consumului de alcool, acesta a bătut femeia, de 49 de ani, până a lăsat-o fără suflare. După câteva minute, agresorul a sunat la 112 și a anunțat că și-a luat la bătaie soția, iar aceasta nu se simte bine.

Gorjeanca a fost găsită în stare extrem de gravă, iar în cele din urmă a fost declarat decesul, din păcate. Femeia era plină de lovituri și sânge. Procurorii descriu și alte detalii șocante din anchetă. Agresorul ar fi fost plin de sânge la gură și pe mâini. Medicii legiști au găsit și mușcături pe corpul femeii.

”Inculpatul a apelat serviciul unic de urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău. La fața locului, s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge la gură și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul victimei”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Medicii legiști au mai constatat că moartea femeii a fost extrem de violentă.

„Din concluziile medico-legale, rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică. Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două corpuri dure”, mai notează anchetatorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv și riscă să-și petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor, fiind cercetat penal pentru omor asupra unui membru de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here