Deținuți din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu, în căutarea unui loc de muncă

0
321

Bursa locurilor de muncă din județul Gorj a fost un adevărat prilej pentru oameni în a găsi un loc de muncă. Sute de gorjeni au participat la acest eveniment, iar printre ei și 8 deținuți din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu.

Instituția de detenție transmite faptul că cei 8 deținuți se află în ultima parte a executării pedepsei și au fost interesați să-și găsească un loc de muncă.

”8 deținuți care execută pedepse privative de libertate în regim deschis și semideschis în cadrul Penitenciarului din Târgu Jiu, au fost prezenți la Bursa Locurilor de  Muncă  Gorj, la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, Complex Debarcader. Deținuții selecționați în vederea participării la această activitate se află în ultima parte a traseului execuțional și manifestă o atitudine pozitivă în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă. Cu acest prilej, persoanele participante au avut ocazia să interacționeze cu angajatorii economicii, să prospecteze piața locurilor de muncă și să identifice oportunități de angajare”, transmite Penitenciarul din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here