Două minore din Motru, căutate de polițiști

0
348
Sursa foto: IPJ Gorj

Polițiștii din Motru au fost sesizați cu privire la faptul că minorele Cercel Luisa Mari, de 17 ani și Țucă Denisa Cosmina, de 14 ani, din municipiu, ar fi plecat împreună de la locuințe în cursul nopții de luni spre marți și nu au mai revenit până în prezent, anunță IPJ Gorj.

Minora Cercel Luisa Mari, la momentul plecării, este posibil să fi fost îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră cu dungă albă, tricou de culoare argintie și încălțăminte sport de culoare alb cu roz. Semnalmente: înălțime 1,55 metri, corpolentă, greutate cca. 60kg, ten măsliniu, ochii căprui, păr șaten închis lung până la umeri, față rotundă.

Minora Țucă Denisa Cosmina, la momentul plecării, era îmbrăcată în geacă de culoare albastru cu inscripție ,,Nike’’, pantaloni din material textil de culoare neagră. Semnalmente – înălțime 1,60 metri, atletică, greutate cca. 55 kg, ten alb, ochii verzi, păr șaten puțin ondulat lung până la umeri, față ovală.

Persoanele care pot oferi informații care sa conducă la identificarea celor două minore sunt rugate să apeleze numărul unic de urgentă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: Cele două minore au fost găsite de polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here