Vor să mute Serviciile de Pașapoarte și Permise, însă nu reușesc. Prefect: Ni s-a spus că nu se poate

0
275

Unul dintre cele mai importante servicii din Targu Jiu se vrea a fi mutat din zona centrală a orașului, însă fără rezultat. Mai exact, este vorba despre  Serviciul de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări din Prefectura Gorj.

Inițial, conform declarațiilor primarului Marcel Romanescu, acest serviciu se dorea a fi mutat într-o clădire de la Drăgoieni. Până acum nu au fost găsite soluții sigure, însă autoritățile au mai identificat o variantă.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că au fost mai multe variante de locații, dar au picat toate. O altă variantă ar fi fost ca angajații serviciului să lucreze în clădirea unde se află Vama Târgu Jiu, însă ministerul nu a acceptat acest lucru.

” Noi nu avem niște clădiri care să fie ale noastre. Singura clădire este cea din centru. În aceste condiții am încercat tot felul de variante, au fost 4 până acum, dar nu s-au dovedit a fi fezabile. Am luat legătura cu cel de la Vamă. Am discutat cu dânsul. Am înaintat actele la București și ne-au respins. Ni s-a spus că nu se poate concesiona și să închirieze. Noi trebuie să găsim alternative, iar discuții sunt destul de avansate”, a spus prefectul de Gorj, la Radio Infinit.

De asemenea, o altă locație luată în calcul ar fi un spațiu de lângă fostul CET, mai spune prefectul: ” Am găsit bună voință din partea Primăriei Târgu Jiu să ne pună la dispoziție un spațiu prin zona CET, dar spațiul era într-o stare destul de gravă de degradare. Nici acolo nu am putut. O altă discuție a mai fost și în privința unei clădiri a facultății, dar este închiriată de universitate către o altă entitate pentru 4 ani. Încercăm să identificăm alte clădiri, sperăm să reușim”, a mai declarat prefectul.

Autoritățile vor să-i mute pe salariații Serviciului de Pașapoarte și Înmatriculări Gorj, tocmai pentru a descongestiona traficul din zona centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here