Elev din Bumbești Jiu, condamnat la închisoare, după ce a amenințat 4 oameni ai legii cu un cuțit

0
1377

Un elev al Liceului ”Mihai Viteazul” din Bumbești Jiu, a fost condamnat la  1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare,  după ce, fiind sub influența alcoolului, a amenințat patru oameni ai legii cu un cuțit.

Bunica tânărului a sunat la 112, la 03 dimineața, pe 29 aprilie, în timp ce nepotul său făcea scandal în fața blocului, fiind băut și posibil drogat. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au văzut pe tânăr îmbrăcat sumar, care se certa cu vecinii, iar la vederea oamenilor legii a intrat în scara blocului. Polițiștii au urcat după el până la etajul 3, acolo unde locuiește, iar acesta a ieșit la ai cu un cuțit, amenințându-i că îi omoară. Aceștia au coborât scările și l-au așteptat pe elev în fața blocului pentru a-l putea imobiliza. În momentul în care a ieșit din scară, a scăpat pe jos cuțitul, iar agenții au folosit spray lacrimogen ca să-l poată imobiliza.

”Din procesul-verbal de redare a imaginilor surprinse de martorul (…) rezultă că o persoană de sex masculin strigă ”vă mierlesc, vin peste voi, stați să vedeți”, persoana fiind dezbrăcată de la brâu în sus, îndreptându-se spre aleea din fața blocului. Mai reiese din același mijloc de probă că doi polițiști aleargă pe alee către mașina de poliție, iar în urma acestora două cadre medicale, context în care se aud strigătele aceluiași bărbat care spune ”hai mă”. La scurt timp se observă cum polițiștii se retrag către mașina de poliție, în urma lor venind același bărbat îmbrăcat doar cu un obiect de lenjerie intimă, care se apropie de aceștia, adresându-le cuvinte obscene. Unul dintre polițiști folosește spray lacrimogen, astfel că persoana agresivă este imobilizată”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu.

Tânărul a recunoscut toate faptele pe care le-a comis, iar magistrații au dispus suspendarea pedepsei cu închisoarea pentru un termen de supravegehre de 2 ani. Hotărârea pronunțată în data de 10 august nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here