Elevi din Gorj, chiulangii de meserie. Găsiți de polițiști în baruri, în timpul orelor

0
625

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj și polițiști locali au desfășurat miercuri o acțiune în vederea identificării elevilor care lipsesc nemotivat de la ore și frecventează barurile din apropierea unităților de învățământ.

”Au fost verificate 18 unități de alimentație publică, 104 persoane au fost legitimate, dintre care 20 elevi care absentau de la cursuri, majoritatea liceeni, fiind realizate 4 informări ale unităților de învățământ.

De asemenea, au fost instruiți 15 lucrători gestionari cu privire la prevederile Legii 61/1991 Republicată, H.G. 128/1994 și Legii 349/2002, fiind aplicată o sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor H.C.L 117/2019”, a transmis IPJ Gorj.

Acest tip de acțiuni au drept scop creșterea gradului de siguranță al elevilor și personalului didactic, precum și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here