Elevii olimpici din Târgu Jiu, premiați: ”Ne așteptăm la un număr mare de participanți!”

0
332

Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură vor fi premiați de autoritățile locale din Târgu Jiu. Mai exact, consilierii locali vor vota într-o ședință sumele pe care le vor acorda elevilor. Premii sunt oferite și echipelor de robotică, dar și echipei de baschet feminin din cadrul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”.

Joi, de la ora 19:00, la Teatrul de Vară sau la Sala Sporturilor dacă vremea va fi rea, va avea loc festivitatea de premiere a elevilor premiați la olimpiadele naționale.

”Vom avea o ședință prin care vom aloca sumele elevilor și echipelor din Târgu Jiu. Avem echipa de robotică de la Colegiul Tudor Vladimirescu și echipa de baschet feminin. Echipa de robotică a câștigat locul 1 la competiția națională, iar cea de baschet a obținut locul 2 la nivel național. Sumele vor fi transferate unităților de învățământ. Joi seara, de la ora  19:00, vom avea această festivitate. Locația va fi Teatrul de Vară din Târgu Jiu, cel mai probabil. Ne așteptăm la un număr foarte mare de participanți. Avem aproape 100 de copii medaliați  la olimpiadele naționale, profesori și vor fi și mulți susținători. Dacă vremea nu va permite, vom muta festivitatea la Sala Sporturilor”, a spus Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here