Fan Courier Târgu Jiu a fost vândut! Cine este omul de afaceri gorjean care a cumpărat cea mai mare firmă de curierat din Gorj

0
3733

Fan Courier Târgu Jiu a fost vândut! Holding-ul gorjeanului Alin Zgripcea a cumpărat cea mai mare firmă de curierat din Gorj. Surse din rândul angajaților susțin că acesta a fost văzut în repetate rânduri, în ultima perioadă, la sediul firmei, pentru a începe preluarea activității de curierat.

Fan Courier este o firmă de curierat din România, cu sediul în Ștefăneștii de Jos. A fost înființată în anul 1998, de oamenii de afaceri Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. Fan Courier expediază, cu propria flotă de 1500 de mașini, plicuri și colete în întreaga țară.

Drept la replică:

FAN Courier dezminte informația si anunță că filiala nu poate fi vândută deoarece aceasta reprezintă doar un punct de lucru care gestionează operațiunile logistice și de distribuție prin intermediul unui partener local. Acest partener local (subcontractor) își desfășoară activitatea în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu FAN Courier Express, companie cu sediul în București, care manageriază și toate contractele cu clienții din acea regiune a țării. Omul de afaceri din Târgu Jiu menționat în material nu este implicat în business-ul companiei. ”FAN Courier este o companie care se dezvoltă de 25 de ani pe verticală și orizontală. Tocmai am deschis la Cluj cel mai modern HUB din România și suntem în plin proces investițional la Sibiu și Brașov. Regretăm apariția unor astfel de informări eronate care nu au alt efect decât acela de a crea confuzie în piață. Suntem o companie care pune preț pe profesionalism, onestitate și transparență.”, a declarat Adrian Mihai, CEO FAN Courier, unul dintre fondatorii companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here