Vladimir Putin, operat de cancer și înlocuit de două sosii

0
506
playtech.ro

Cotidianul italian La Stampa a transmis că Vladimir Putin a fost transportat de urgență la spital și operat de cancer.
Starea acestuia s-a înrăutățit brusc, după ce a participat la ceremoniile dedicate Zilei Victoriei, sărbătorită la Moscova. Acesta a fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenție. În același timp, a fost stabilit un plan de „înlocuire” pentru zece zile a liderului de la Kremlin.
„Zece zile de videoclipuri pre-înregistrate gata să-i acopere absența”, susțin sursele La Stampa. „Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, președintele rus a fost dus de urgență la clinică, era noapte, era foarte bolnavz.”, spun sursele.

Mai mulți martori care povestesc despre o deteriorare a sănătății președintelui Rusiei au fost citați de Francesco Semperini, jurnalistul La Stampa care a stat de vorbă cu ei. Deteriorarea sănătății liderului rus a fost vizibilă și în timpul paradei din 9 mai, când potrivit surselor, s-a putut observa „târâirea piciorului, brațul strâmb, fața palidă”.
Ultimul care a vorbit public despre starea sa precară de sănătatea lui Putin a fost șeful serviciilor secrete ucrainene Kirilo Budanov, într-un interviu pentru Sky News. Vladimir Putin, își amintește La Stampa, este „foarte bolnav, are cancer de sânge”, a spus un oligarh apropiat Kremlinului în urmă cu câteva zile, în timpul unui apel telefonic înregistrat în secret, pe care revista New Lines l-a obținut și l-a publicat. Putin „a distrus economia Rusiei , a Ucrainei și a altor țări. Problema este în capul lui. Un nebun poate întoarce lumea cu susul în jos”, spune oligarhul interceptat, al cărui nume nu este niciodată dat, vorbind,potrivit New York Post, cu un „capitalist occidental”.
sursa: Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here