Fără fasole și cârnați. Primar: ” Excludem această variantă!”

0
456

Târgujienii nu vor avea nici anul acest parte de mult vestita fasole cu cârnați. Pandemia a anulat evenimentul, iar manifestările legate de 1 Decembrie vor fi mai restrânse. O paradă militară va avea loc doar în cazul în care situația privind pandemia va permite acest lucru.

 Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a purtat discuții cu președintele Consiliului Județean Gorj, dar și cu prefectul județului, afirmând că o decizie în ceea ce privesc manifestările încă nu a fost luată, dar un lucru este cert: fără fasole cu ciolan.

 

”Vom lua o decizie în ceea ce privește manifestare de pe data de 1 Decembrie în funcție de restricțiile ce vor fi impuse la acel moment. Am purtat mai multe discuții și am decis să mai așteptăm puțin în luarea deciziei finale. Dacă nu putem să avem o paradă militară, vom face o mică festivitate. Nu avem o altă variantă. Vom proceda exact ca și anul trecut. În schimb, excludem masa cu fasole,  indiferent de situație. Nu doresc să fac o discriminare între vaccinați și nevaccinați”, a spus Marcel Romanescu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here