Femeie din Gorj, cercetată după ce și-a ucis soțul

0
605

O gorjeancă este cercetată după ce și-a ucis propriul soț. Astfel, în urma unui conflict dintre cei doi, femeia din Motru nu a stat prea mult pe gânduri, a luat un cuțit și a început să-l lovească pe bărbat de mai multe ori în zona abdomenului.

”Pentru a dispune astfel s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 03.01.2022, în jurul orelor 9:00, în timp ce se afla la locuinţa familiei din municipiul Motru, jud. Gorj, pe fondul unui conflict verbal angajat cu soțul său – victima V.V., inculpata V.M. l-a lovit pe acesta cu un cuțit în zona abdominală, provocându-i leziuni interne grave (plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu leziune de ligament rotund; hemiperitoneu masiv; șoc hemoragic) care,  în ciuda intervenţiei chirurgicale de specialitate, au condus la decesul victimei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Gorjeanca se află acum în arest preventiv: ”La data de 18.01.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus arestarea preventivă a inculpatei V.M., pe o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea inculpatei la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Urmare a contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestului preventiv, măsură ce a fost prelungită succesiv, până la data de 16.05.2022”, mai transmite Parchetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here