Femeie din Gorj, hărțuită de o angajată a unei primării

0
406

O angajată a unei primării din Olt este bună de plată și asta după ce ar fi hărțuit o gorjeancă. Femeia din Gorj ar fi fost hărțuită în mediul online și telefonic de mai bine de un an, trăind un adevărat calvar.  

Victima a depus plângere la DIICOT, iar anchetatorii de la Târgu-Jiu au ajuns să colaboreze inclusiv cu reprezentanții Facebook. Inculpata ar fi realizat un cont fals pe pagina de socializare, folosind una dintre fotografiile gorjencei, postând un anunț conform căreia aceasta s-ar prostitua. De asemenea, pe contul de socializare era trecut și numărul de telefon al victimei.

Conform anchetei, femeia din Olt folosea mai multe cartele de telefonie mobilă de pe care o suna constant pe gorjeancă.

În cele din urmă, femeia din Gorj a fost nevoită să renunțe la numărul de telefon, la contul de Facebook, dar și la mașina pe care o folosea.

Magistrații au stabilit o pedeapsă de luni pentru inculpată, aceasta fiind înlocuită cu un termen de supraveghere de 2 ani.  De menționat este faptul că pedeapsa maximă în astfel de situații este de 3 luni.

Victima ar urma să fie despăgubită cu 15.000 de lei, conform unei decizii definitive pe care Curtea de Apel Craiova a pronunțat-o luna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here