Tone de gunoaie pe marginea pădurilor. Au fost montate camere video

0
179

Câteva sute de saci cu deșeuri au fost strânși în acest weekend din pădurile de pe raza localității Drăguțești. Gunoiul nu a mai fost ridicat de operatorul de salubritate, iar cetățenii au aruncat deșeurile la voia întâmplării, spune Dumitru Popescu, primarul din Drăguțești.

Primarul Popescu mai spune faptul că acest lucru nu este de tolerat, fiind luată decizia montării de camere de supraveghere.

”Au ajuns oamenii să arunce gunoiul în pădure. Am avut o acțiune de ecologizare, sâmbătă, avându-l invitat și pe Luis Popa. I-am arătat ce ce înseamnă câteva zile fără ca gunoiul să fie ridicat. A rămas uimit. Tine întregi de gunoaie au fost aruncate pe marginea pădurilor. Eu am luat camere video pe care le voi monta în zonele vulnerabile”, a spus Dumitru Popescu.

Cei care încalcă legea vor fi sancționați, a mai declarat edilul: ”De data aceasta, o să aveți și filmări cu persoanele care se duc și aruncă gunoiul, trebuie să ne întoarcem împotriva celor care poluează mediul înconjurător. Cei care nu țin cont, vor fi sancționați destul de drastic, riscând și dosare penale”, a mai adăugat Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here