Fiul de 16 ani al unui interlop, reținut după ce a păcălit o tânără că e vrăjitor și a convins-o să-i dea 50.000 de lei

0
286

Fiul minor al liderului clanului interlop ”Sadoveanu” și al vrăjitoarei Norvegia, a fost reținut de polițiști pentru înșelăciune și șantaj. Tânărul a convins o fată din Neamț să-i dea 50.000 de lei, păcălind-o că este vrăjitor.

Polițiștii ilfoveni au intrat pe fir și în urma unor percheziții desfășurate la locuința minorului și a unui apropiat al acestuia, au descoperit că cei doi ar fi păcălit o tânără de 20 de ani din județul Neamț să le plătească 50.000 de lei în schimbul unor servicii de vrăjitorie, iar când fata nu a mai dorit să le dea bani, au amenințat-o și au șantajat-o.

Minorul a fost ridicat de polițiști și dus la sediul poliției din Târgu-Neamț, iar în urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore, anunță poliția județului Ilfov.

”La data de 8 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri.

Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro.

La data de 10 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov”, transmite IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here