Foto: A încercat să se sinucidă la aflarea veștii că Maronidis a ieșit din arest

0
1921

Laurențiu Maronidis, patronul unui complex de agrement din oraș, acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor a fost plasat în arest la domiciliu. Tribunalul Gorj a respins, joi, contestația procurorilor formulată împotriva soluției adoptată de Judecatoria Târgu-Jiu.

Astfel, cu toate că a întreținut, în repetate rânduri, acte sexuale cu două minore, de 15 ani, chiar la piscina pe care o deține în Târgu-Jiu, magistrații au hotărât că sunt de ajuns două luni și jumătate de arest pentru Maronidis și acesta poate pleca acasă.

De asemenea, una dintre minore a avut două tentative de a se sinucide, făcându-și mai multe tăieturi pe picioare cu un cater. Psihologii celor două fete spun că starea lor emoțională nu este una tocmai bună.

Minorele abuzate sexual de Maronidis sunt îngrozite, mai ales după decizia magistraților de a-i înlocui acestuia măsura preventivă a arestului, cu arestul la domiciliu.

Într-un dialog pe care cele două minore l-au avut după aflarea veștii, se poate observa spaima acestora la gândul că agresorul le-ar putea face rău.

”Eu nu mă mai duc nici la școală. Mă luă cea mai mare panică”, a scris una dintre fete.

”Mie mi-e foarte, foarte frică pentru tine mai mult”, a răspuns minora care locuiește în Italia.

”Și mie îmi e foarte frică că acum poate să sune pe oricine să pună să imi facă rău. Nu mai am liniște deloc de când am văzut știrea oricum”, a continuat dialogul dintre cele două fete.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here