Foto: A muncit și a reușit! O tânără din Gorj face cele mai căutate aranjamente florale. Unde și-a deschis magazin

0
9894

O tânără talentată din județul Gorj reușește să aducă zilnic zâmbete pe fețele oamenilor. Daniela Vancea s-a apucat în urmă cu trei ani de o mică afacere. Face cele mai frumoase aranjamente florale din județ, iar asta se demonstrează din numărul mare al clienților pe care-l are. 

A muncit mult și din greu, iar acum și-a deschis o nouă locație. Magazinul se află în Bumbești-Jiu, pe strada Parângului, nr 103. Mai exact, se află chiar lângă Farmacia Galenus. Magazinul este un loc minunat, iar aranjamentele florale fură ochii oricui.

”Avem disponibile aranjamente florale din trandafiri de săpun care rezista timp îndelungat, lumânări pentru cununia religioasă ( sau botez ), buchet mireasa , ursuleti , cutii în diferite dimensiuni și forme, cocarde, brățări domnișoara de onoare, coronițe, dar și alte lucruri care se potrivesc de minune cu un eveniment special”, transmite Daniela Vancea.
Am achiziționat recent și aranjamente pentru organizare de sali de nunți
Daniela consideră că este un vis împlinit pentru ea și speră ca acest magazin să aducă bucurie în sufletele multor clienți: ”Un nou început , un nou proiect , încă un vis împlinit. De astăzi este disponibil pentru dumneavoastră și vă ajută să aveți un eveniment unic și de neuitat! Aranjamente de lux vă pune la dispoziție un pachet complet pentru ca evenimentul dumneavoastră sa fie la superlativ !
👉Alege Aranjamente de lux
👉Pentru ca luxul ne reprezintă

”Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele! Pentru mai multe detalii legate de pachetul nostru , contactati-ne la nr de tel 0732165148 sau la sediul nostru din orașul Bumbesti Jiu, strada Parângului nr 103 lângă Farmacia Galenus”, mai transmite tânăra gorjeancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here