FOTO| Două eleve din Târgu Jiu și-au sărbătorit ziua alături de polițiști

0
188

Două eleve ale Liceului de Muzică și Arte Plastice, Karina și Izabela, și-au sărbătorit ziua de naștere alături de polițiști.
“Aflând de la părinții sărbătoritelor că cele două fetițe și-ar dori să devină polițiste când vor crește, ne-am decis să le vizităm la școala unde învață și să le transmitem urări de ”La mulți ani!”, dar și informații utile despre munca pe care o desfășoară un polițist.

Sărbătoritele au primit în dar un ”Certificat de polițiști junior”, care să marcheze ziua lor de naștere, iar tuturor elevilor le-au fost distribuite reviste cuprinzând activitățile reprezentative ale Poliției Române.

Au fost momente memorabile pentru tot colectivul clasei I, care le-a mulțumit călduros polițiștilor pentru surpriza făcută.

Mulți dintre elevi au promis că îi vor răsplăti pe polițiști, la rândul lor, prin faptul că li se vor alătura în lupta contra infracționalității, atunci când vor crește mari.

Cu ocazia zilei de naștere, le urăm sărbătoritelor un călduros ”La mulți ani!” și le dorim o viață îmbelșugată cu sănătate și împliniri pe toate planurile”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here