FOTO|Părinți din Gorj, disperați să-și ajute copiii. „Nu avem mâncare pentru pachet. Vă rog să ne ajutați!”

4
25430

Un alt caz din județul Gorj necesită ajutorul nostru. Astăzi vom povesti despre familia Militaru, din satul Ursoaia, comuna Negomir. Părinții au ajuns la disperare și nu cer nimic altceva decât alimente pentru a le putea da copiilor lor, Andrei de 11 ani și Alexandra cu vârsta de doar 4 ani. Corina Militaru, mama copiilor, a povestit Cristinei Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului”, că au fost nevoiți să își vândă chiar și calul, singura sursă de venit a familiei pentru a putea plăti curentul și pentru a putea cumpăra ghete copiilor. Aceasta spune că din cauza drumului abrupt, greu accesibil și lung de aproximativ 3 km pe care trebuie să îl parcurgă aproape în fiecare zi pentru a ajunge în stația de unde-i ia microbuzul, ghetele s-au rupt și nu mai pot fi purtate. Mai mult decât atât, mama povestește printre lacrimi că nu mai are ce să le dea pruncilor ei la pachet. 

Astfel, Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul sufletului”, apelează la bunătatea oamenilor, ținând cont că suntem și în prag de sărbători, e momentul perfect să dăruim.
„Părinți care pentru a-și trimite copii la școală își VÂND ȘI SÂNGELE ‼️
Azi am avut o stare de neliniște de când m-am trezit să vin la muncă , și în gândul meu tot apărea Corina mama de la un caz de-al nostru. Am sunat să văd ce fac , mânată de gânduri… Și la telefon răspunde Corina
-Doamne, Doamne ,Doamne (hohote de plâns)
– Ce ai pățit Corina?
– Am încercat să vă sunăm, dar nu am telefonul încărcat . Nu mai pot, am strigat la Dumnezeu…
Am rămas fără puterea de a mai face un pachet pentru școala nu mai vorbesc de mâncare , am vândut și calul (hohote de plâns) era singura noastră sursa de hrană dar curentul trebuia plătit și ghetele pentru copii care se tot rup din cauza drumului spre școală(îi duc și în spate pe rând când plouă)și știți că aș face orice că copii mei să nu rămână că mine fără sa știe carte de aceia vă rog să ne ajutați să putem ajungem să ‼️‼️‼️DONĂM SÂNGE cum ne-ați învățat pentru tichetele de alimente (hohote de plâns)
– Corina mâine rămâneți acasă voi veni la voi .
‼️Deci mâine vom ajunge la ei.
Din toate cazurile pe care le avem în grija acesta este special pentru că părinți sunt în stare de orice că copii lor să ajungă să facă școală. Ei nu au avut această șansă. Stau foarte izolați și drumul spre școală este foarte anevoios, au folosit căruță de multe ori să ii ducă la școală dar acum și fără cal nu știu ce vor face .
🤗Sfinte Nicolae cred că aveai un plan cu noi și noi nu știam”, a povestit Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului”

4 COMENTARII

    • Buna ziua.
      0761090626, numărul de telefon al Cristinei Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului”, care se ocupă de caz. O zi frumoasă!

    • Buna ziua.
      0761090626, numărul de telefon al Cristinei Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului”, care se ocupă de caz. O zi frumoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here