VIDEO|Cerere în căsătorie la Poarta Sărutului, desprinsă din povești. A spus „DA” într-o ploaie de trandafiri

0
8012

O cerere în căsătorie mai ceva ca în filmele romantice a avut loc duminică, 28 noiembrie, la Poarta Sărutului din Târgu Jiu. Un tânăr din Turceni, județul Gorj, și-a cerut iubita de soție într-un mod impresionant. În aplauzele prietenilor și familiei, acesta și-a adus partenera în fața monumentului din Parcul Central, acolo unde o aștepta o surpriză de neuitat. Un mesaj inscripționat pe un banner cu „Vrei să fii soția mea?”, o inimă mare formată din lumânări, artificii în jurul lor, dar și o ploaie de trandafiri, toate acestea au creat o scenă parcă desprinsă din basme.
Randi și Lidia, căci despre ei este vorba s-au cunoscut anul acesta, la începutul lunii aprilie. Tânărul povestește că deși nu sunt împreună de foarte mult timp, momentele petrecute împreună l-au convins că ea este aleasa.
„Ne-am cunoscut la începutul lunii aprilie. Prin intermediul unui verișor de al ei. Eu și verișorul ei lucram împreuna la o firma. Încă din primele conversații avute cu ea am simțit ca are acel ceva unic, special.. (acea fata portret perfecta care fiecare o avem în imaginația noastră)
Am început să ne îndrăgostim unul de celălalt din toate punctele de vedere ..
Împreuna facem o echipă minunată, ne ajutăm reciproc la orice este nevoie.
Relația noastră a evoluat foarte mult într-un timp relativ scurt, suntem cei mai fericiți împreună, ne iubim sincer și curat, mergem pe încredere în totul, este ceva unic, nu prea poți descrie sentimentele în cuvinte.
Zi de zi eu încă mă îndrăgostesc și mai mult de iubita mea și sunt fericit că o am, o iubesc nespus de mult și nu aș renunța la ea pentru nimic în lume”, a povestit tânărul.
După câteva luni de relație, Randi a simțit că trebuie să îi demonstreze că își dorește să-i fie alături toată viața. Acesta ne-a povestit că și-a dorit să o ceară de soție chiar mai devreme, dar un alt vis urma să se împlinească. A intrat la armată, dar acest lucru nu l-a făcut să renunțe la gândul de a o cere în căsătorie, așa că, a cerut ajutorul surorii ei, dar și prietenelor pentru a duce planul la bun sfârșit.
„Ok.. după câteva luni de relație am simțit să fac și mai mult, să îi arat cât de mult o respect și o iubesc și că îmi doresc o familie cu ea, am vrut să o cer de soție dar între timp a intervenit ceva, eu m-am înscris la armată și am avut norocul să și intru.
Am plecat la școală pentru o perioadă de 3 luni și ceva(în tot acest timp fără ea mi-a fost foarte greu, bine… și ei la fel) . A fost ceva îngrozitor pentru noi, nu cred că am mai putea sa stam departe unul de celălalt.
-ideea a rămas cu cererea mea de căsătorie și m-am gândit că atunci când o să mă eliberez eu din armata, să ii fac această surpriză și sa o cer de soție și asa am făcut:
Am avut ajutor. În armată având multe restricții nu prea aveam acces la nimic, ajutorul a venit din partea surorii ei și prietenelor. Am aranjat totul ca la carte încât iubita mea sa nu își dea seama de nimic. Am aranjat să mergem la un eveniment la o prietenă comună (ea urmând să îi facă surpriza iubitului ei, aniversând 10 ani de relație, dar de fapt surpriza fiind a mea )”, a afirmat Randi.
Când a ajuns la ziua în care a avut loc momentul cererii în căsătorie, Randi povestește că surpriza a ieșit exact așa cum și-a dorit, iar iubita lui nu a bănuit nimic. Acesta mai spune că data de 28 va rămâne mereu o zi specială pentru ei.
„Totul a ieșit exact cum mi am dorit, nu a bănuit nimic. Au fost prezenți familiile noastre, prietenii noștri și ajungând la Târgu Jiu, la Poarta Sărutului, deja emoțiile creșteau, eu știind ce o să se întâmple, a fost ceva waw și cu siguranță cel mai frumos moment pentru mine. Totul a fost de nedescris…
Bine, am omis un lucru noi deja ne am programat nunta pentru anul viitor chiar daca eu nu am cerut-o de soție.
Data de 28-11-2021 a fost unica din n puncte de vedere : am simțit o emoție unică
Ca o concluzie data asta de 28 pot spune ca a fost speciala:
1. cererea în căsătorie
2. data nuntii nașilor noștri
3. Data când i-am întrebat oficial dacă vor să fie nașii noștri
Ok, sunt multe de povestit, am omis multe. În concluzie, trăim ca într-o poveste frumoasă și suntem fericiți împreună, ne iubim foarte mult.
Prietena mea face 31 de ani acum în decembrie pe 21 și eu o să fac 32 anul viitor în martie pe 6”, a povestit Randi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here