FOTO|Sute de copii și zeci de bătrâni au primit pachete de Pițărăi din partea Asociației „Glasul Sufletului”

0
737

Peste o mie de sarmale, friptură, dulciuri și jucării pentru copii au fost pregătite cu ocazia Pițărăilor, la sediul Asociației „Glasul Sufletului” din orașul Rovinari. Din peisaj nu a lipsit nici Moș Crăciun. Acesta a întâmpinat colindătorii cu bunătăți și daruri multe. Potrivit Cristinei Lia, președintele asociației, misiunea „Pițărăi”, s-a finalizat cu succes. Sute de copii și zeci de bătrâni au primit pachețele pentru masa de Crăciun.
„Ultima misiune pentru acest an s-a încheiat cu succes ” PIȚĂRĂI DE ROVINARI ” a fost un adevărat succes așa că poate la anul viitor vă alăturați și voi să ne facem un obicei din acest lucru.
Va mulțumim din suflet pentru că existați, datorită vouă sute de copii si zeci de bătrâni au avut un pachețel pe masă de Crăciun iar noi ne plecam în fața voastră ca ne-ați ales pe noi mesageri bunătăți voastre.
Mulțumesc echipei de voluntari care acest an și nu numai sau întrecut pe ei însuși …Nu am cuvinte de mulțumire pentru sacrificiul vostru. Mulțumesc din suflet dragilor că ați luptat alături pentru a îndeplini visuri și a creea speranță , că a-ți donat din timpul vostru și din bănuți voștri pentru a reuși să ducem la îndeplinire misiunile , știu că nu a fost ușor dar în voi am văzut dorința de a ajuta fără a primi în schimb nimic iar asta înseamnă sacrificiul suprem pentru aproapele tău…. asta înseamnă să fii OM ❤ . Mulțumesc donatorilor, celor care ne distribuie postările și le ține sus în pagină, toate sunt foarte importante.
Crăciun binecuvântat cu sănătate și fericire TUTUROR”, a transmis Cristina Lia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here