O cântăreață împreună cu primarul și câțiva copii din Ionești, ajutoarele lui Moș Crăciun

0
2258

Bucurie adusă în prag de sărbători mai multor familii defavorizate din partea unei cunoscute interprete de muzică populară din Gorj, Cristina Grădinaru, împreună cu primarul comunei, Sorin Lambu, dar și trei copii din aceeași localitate: Sorina Cruceru ,Negrilă Alexandru si Maria Salavat. Încărcați cu cadouri, alimente, dar și câțiva bănuți, aceștia au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru câteva familii din Ionești, dar și o familie din Dolj. Primul care a primit vizita din partea acestora, a fost Răzvan, copilul din Ionești care suferea de cancer osos și al cărui picior a fost amputat, însă, potrivit locuitorilor, viața lui ar putea fi din nou una normală. În urma campaniei de strângere de fonduri se pare că acesta va primi o proteză.
A doua vizită a avut loc la o altă familie din Ionești. Aici, trei copii micuți, împreună cu mama lor, au așteptat cu nerăbdare și entuziasm darurile pe care aveau să le primească. Deși condițiile în care trăiesc sunt crunte, micuții au profitat din plin de momentul în care au primit cadourile și au zâmbit continuu, dovadă că fericirea poate consta și în lucruri mici.
Vizitele în comuna Ionești s-au oprit la o bătrânică a cărei locuință este situată pe un deal, departe de restul caselor, fapt pentru care acesteia îi este greu să-și procure cele necesare, însă, nici situația financiară nu o prea ajută. Astfel, vizita ajutoarelor lui Moș Crăciun, a fost o mare bucurie pentru bătrânică.
Următorii trecuți pe lista lui Moș Crăciun, a fost o familie din județul vecin, mai exact, Dolj. Cazul familiei este unul extrem de emoționant. Este vorba despre trei copii: Ilinca de 6 ani, Natalia de 7 ani și Andrei de 11 ani. Abandonați de proprii părinți, urmau să fie trimiși în plasament, însă, străbunica lor, Eugenia, a luptat să-și țină aproape strănepoții. Cu o pensie de doar 800 de lei, aceasta i-a crescut așa cum a putut. Pe lângă cadourile oferite familiei, Moș Crăciun a aflat și despre dorința mai specială a lui Andrei, și anume că își dorește un haveboard. Zis și făcut, dorința acestuia a fost îndeplinită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here