Gest impresionant al unui tânăr gorjean

0
13670

Gest exemplar din partea unui gorjean! Laurentiu Manolache a decis să-i facă viata mai usoara unei batrane și i-a cumpărat medicamentele pentru o lună.

Zilele trecute mergând la o farmacie, și așteptând la rând, în fața lui se afla o bătrânică care astepta să-și ridice tratamentul medicamentos. Spre surprinderea lui, angajata de la acea farmacie îi explica bătrânei pe un ton superior faptul că nu poate să-i dea medicamentele fără toți bănuții deoarece scosese bonul.

În acel moment tânărul nu a mai stat pe gânduri si a reacționat: „Să-i oferiți, vă rog, femeii medicamentele de care are nevoie, aveți aici toți bănuții! Nu se poate așa ceva într-o țară normală!”, a spus Laurențiu.

„Ar trebui să lăsăm comportamentul neadecvat și egoismul deoparte și să ne gândim și la semenii noștri, să dam dovadă de unitate. Fiecare dintre dumneavoastră aveți sau ați avut bunici. Mulți bătrânei rămân singuri, fără putere și își petrec ultima parte a vieții dumnealor în modestie. Deși, și-ar dori ca viața să le fie altfel, nu pot schimba nimic, pentru că au trecut demult de vremea când puteau munci”, a mai spus tânărul Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here