Rețineri după perchezițiile de la Bâlteni. Fata preotului și nora unui om de afaceri, după gratii pentru 24 de ore

0
17643

Două persoane au fost reținute, luni seara, în urma perchezițiilor care au avut loc  percheziții la sediul Primăriei Bâlteni și la domiciliile primarului și ale altor cinci persoane. anchetatorii au descins în localitate, într-un dosar în care se suspectează trucarea unui concurs, pentru ocuparea a două posturi de asistent medical comunitar, la Primăria Bâlteni.

Vizați în dosar sunt: fata preotului din satul Moi, Irina Bivolu, o altă tânără, Teodora Diaconu, nora afaceristului Pompilică Păunescu, președinte al PSD Bâlteni și consilier local, tânăra fiind declarată câștigătoare a concursului de angajare; șefa comisiei de concurs, angajată a Direcției de Sănătate Publică (DSP Gorj), un angajat al Serviciului de Cadastru și o tânără, angajată și ea, în urma concursului.

Procurorul, însoțit de polițiști DGA au ridicat probe din birourile instituției publice, dar și de la domiciliile suspecților, care, ulterior, au fost duși la audieri, a sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Fiica preotului, care a făcut parte din comisia de concurs și nora afaceristului-politician, angajată pe unul din posturi, au fost reținute pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here