Gorj: Elev eliminat din examen. Poliția face cercetări

0
363

Și-a luat adio de la promovarea examenului maturității. Un elev din Gorj a fost eliminat din sala de examen și asta după ce a fotografiat subiectele, iar mai apoi le-a postat pe un grup de Facebook. Elevul a învățat la Liceul din Tismana, dar a susținut BAC-ul de toamnă la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. 

Imediat după ce subiecte au fost împărțite, elevul a profitat de faptul că profesorii distribuiau materialele și a făcut câteva fotografii pe care le-a trimis unei alte persoane. Imaginile au ajuns pe un grup de Facebook, iar elevul a fost eliminat.

”Un elev a fost eliminat la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Imediat după ce a început distribuirea subiectelor, profitând de faptul că profesorii asistenți împărțeau materialele, acesta a fotografiat subiectul și l-a trimis unei persoane care a postat acel subiect pe un grup de Facebook. Președintele centrului de examen a intrat pe acel grup și a identificat faptul că acel candidat era din centrul său. A fotografiat și codul de identificare. Elevul a fost eliminat din examen. Băiatul era de la Liceul din Tismana”, spune Nicolae Negrea, inspector școlar ISJ Gorj.

La ultima proba a examenului maturității, la nivelul județului Gorj s-au prezentat 627 de candidați, iar 156 au absentat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here